Opstelling aanvragen

Loop je tegen zaken aan in je leven waar je niet verder mee komt? 

Wil je je vrij voelen om je eigen leven te leiden?

Heb je een lichamelijke klacht of symptoom waar je van wil weten wat het je wil zeggen?

Heb je een vraag die gaat over je kind? 


 Maak dan een afspraak om een opstelling aan te vragen. Dat kan een individuele opstelling zijn, waarbij ik zowel de rol van begeleider en waar wenselijk die van representant op me neem. Ook kan je een opstelling aanvragen op een opstellingendag, waarbij meerdere mensen aanwezig zijn om diverse rollen te representeren. Tijdens een inleidend gesprek leg je kort uit wat de aanleiding voor je is om de opstelling te doen en wat je vraag is. Heb je van tevoren wel helder waar je mee zit of waar je behoefte aan hebt, maar nog niet helemaal duidelijk wat je vraag is? Dan begeleid ik je daarin. Hierna bekijken we samen welke (representant)rollen we nodig hebben. Dat kan van alles zijn: familieleden, lichaamssymptomen, gevoelens, gebeurtenissen, begrippen, (huis)dieren, etc. Je hoeft verder zelf niets te kunnen. De enige voorwaarde is dat je open staat voor hetgeen er naar voren komt. Ervaringen van anderen kan je hier lezen. 


Goed om te weten

- Een opstelling kan individueel in Zoetermeer of online gedaan worden of met een groep representanten.  Voor data met representanten kan je kijken in de agenda en op Facebook of Instagram. Individuele en online opstellingen plannen we samen in overleg met elkaar. 

- Je mag met meerdere betrokken personen komen (bijv. partner, kind), maar dat is niet nodig. 

- Veel mensen vinden het fijn om diezelfde dag geen andere afspraken meer erna te plannen, maar wat tijd voor zichzelf te nemen.


Tarieven:

Ik vraag van jou de volgende investering:

- Individuele opstelling          ca. 1,5 uur tot 2 uur   €150 (contant of via een Tikkie).

- Online (individuele) opstelling        ca. 1,5 uur       €100 (van tevoren via een Tikkie).

- Eigen opstelling tijdens opstellingendag  10:00-16:30 uur      €100   (contant of via een Tikkie). Je bent dan ook aanwezig bij de andere opstellingen.

- Representant tijdens opstellingendag   10:00-16:30 uur      €40 (contant of via een Tikkie).