Opstellingendag, 22 oktober 2022:

Representant: "Emotioneel, leerzaam, trots." 
Representant: "Mooie dag en perfecte begeleiding. Hele mooie groepsenergie, vol vertrouwen en er heeft veel mogen gebeuren voor ontvangers van opstellingen, maar ook voor de representanten heeft het mooie dingen mogen brengen."

Corina - representant : "Wat een bijzondere dag en energie. Dankbaar."

Annemiek - representant: "Gevoelig, diepgaand en kwetsbaar."

Chantal - representant: "Heel bijzonder en inspirerend! Wat een  verrassing iedere keer weer. De openheid, de kwetsbaarheid, prachtig. Zo ontzettend helend."

Wilma - vraagsteller: "Helend, positief weer een stapje verder in het proces. Meest waardevolle was wat ik voor mijn jongste dochter mocht en kon doen."

Suzanne - vraagsteller: "Het was een mooie, veilige dag. Ik voelde verbondenheid en de vrijheid om mijn vraag in te brengen. Emily-Merel leidde de dag uitstekend, krachtig en tegelijk gevoelig. 


Opstellingendag, 3 september 2022:

"Ik heb de sessie als heel intensief ervaren. In de loop van de ochtend heb ik mij steeds sterker kunnen overgeven aan wat er gebeurt. De betrokkenheid van alle aanwezige personen en de begeleiding van Emily-Merel vond ik hartverwarmend."

"Positief. Mooi om te ervaren hoe je in de energie van een ander kunt stappen en zijn/haar emoties te voelen. Mooi ook om te zien wat het doet met degene waarvoor je de opstelling doet. Ik had soms wat onzekerheid: is dit van mij? Of is dit (de emotie) van degene die ik representeer. Als representant maak hier ook een ontwikkeling in door en dat is mooi om waar te nemen."

"Hele mooie opstellingen, die mij ook aan het denken hebben gezet: waarom koos ik steeds de rol van onwillig/niet medewerkzaam type?"

"Het was een intensieve, leerrijke ervaring. Emily-Merel was een zeer fijne begeleidster. Ik heb de hele dag als prettig ervaren. Voelde me welkom."
Debbie: "Ik vond het een hele fijne plek, ruimte om een familie-opstelling te mogen ervaren. Voor mij was dit nieuw. Dank je wel voor de manier waarop je dit hebt gedaan. Heel rustig, leerzaam en het voelde vertrouwd. Bijzonder om te mogen ervaren hoe een opstelling werkt!"

Wietske: "Prachtige opstelling. Goed en rustig door Emily-Merel begeleidt. Mijn representantenrol ontstond tijdens de opstelling en het leert mij dan weer dat ik daarop mag vertrouwen. Mooi om zo mijn bijdrage te leveren aan het helend proces van de vraagsteller. Dank voor deze fijne ochtend."

Individuele familieopstelling, augustus 2022, Wietske:

"Mijn ervaring van een één op één familieopstelling bij Emily-Merel was heel positief, leerzaam en ook indrukwekkend. Ik voelde me in goede handen. Met vertrouwen leg je alles rustig en duidelijk uit. Je kunt je heel snel en scherp inleven in de mensen die we opstelden en het klopte als een bus. Het heeft mij veel waardevolle inzichten en antwoorden gegeven, waar ik mee verder kan. Super bedankt en ik kom graag nog een keer bij je terug."


Opstellingendag, juni 2022:

"Heel mooie cadeautjes ontvangen. Zuivere leiding van de opstellingen."
Petra:  "Het was heel erg mooi en bijzonder om deze dag te hebben meegemaakt. Ik had het gevoel dat familieopstellingen niet helpend is voor mij. Dit is zeker niet waar. Het heeft mij vele inzichten gegeven en meer zelfvertrouwen. Dank je wel voor de energie en veiligheid."

Cindy: "Magie. Zoveel verschillende energie gevoeld. De samenstelling van de groep klopte. Mijn vraag heeft door de opstelling nu een lichter gevoel. Ik voel mij gesterkt in mijn zijn."

Daniëlle: "Een bijzonder, waardevolle dag waarin ik mooie mensen echt heb mogen ontmoeten. Dank je wel Emily-Merel voor de begeleiding die je op eigen-wijse heb ingevuld."
Corina: "Intens, bijzonder, verhelderend, liefdevol. 'Het is niet meer, het was.'  "

Derek: "De magie van opstellingen, de energie, het vertrouwen van de participanten, ieder mens zijn/haar eigen verhaal."

Yvonne: "In een hele mooie energie zijn 3 verschillende prachtige opstellingen gedaan, die veel opgelost/duidelijk gemaakt hebben. Dank je wel!"

Familieopstelling, juli 2019:

"Ik vond de opstelling bijzonder en zeer verhelderend. De gevoelens die bij een opstelling naar boven komen, helpen je te brengen naar de kern van je vraag." Ik wil andere mensen laten weten dat... "Als je met vragen of gevoelens zit die je niet goed kan plaatsen of beantwoorden, het doen van een opstelling een mooie en prettige manier is om inzicht en antwoorden te krijgen."


Familieopstelling, februari 2018:

"Ik vond de opstelling heel fijn. Ik voel me nu lekker rustig. Ik wil anderen laten weten dat je zoiets echt moet doen. Het geeft bij mij direct resultaat."


Familieopstelling, juni 2017, Nancy:

"Ik vond het een hele intense opstelling die de juiste emoties naar boven haalde waardoor de juiste energie neergezet kon worden om het doel van mijn opstelling te bereiken (loslaten van angst rondom verliezen van zelfvertrouwen en eigenwaarde)." Ik wil andere mensen laten weten dat... "het een zeer prettige samenwerking was met Emily-Merel, wat het makkelijker maakt om te ontspannen en in de energie te komen."


Familieopstelling, december 2016:

"Ga het ervaren."


Familieopstelling, juli 2016, Yvonne:

"Er is nu zo veel duidelijk geworden wat ik meezeulde uit mijn verleden! Er is bij deze sessie ook zo veel opgelost/opgehelderd en opgeklaard! Ik ben erg dankbaar dat ik mijn verleden wat dat betreft nu echt los mag laten, en dat het voelt alsof ik kilo’s lichter ben, en niet die belasting op mijn schouders meer hoef te dragen. Ik mag nu mezelf zijn!! Een groot geschenk. Dank je wel Emily-Merel"

Opstelling met zakelijke vraag, juni 2016, Yvonne:

"Met heel weinig middelen heb ik heel veel duidelijkheid gekregen in mijn prioritering."


Familieopstelling, zomer 2015:

"Ik heb de opstelling als heel prettig en terzake kundig ervaren. Ik heb inzicht gekregen in een aantal gevoelens die te maken hebben met mijn overleden moeder en overleden partner. Dit is voor mij heel waardevol en ik ben blij dat Emily-Merel me daar zo goed bij begeleid heeft."