Opstellingendag zaterdag 7 oktoberpng

Goed om te weten:
- We beginnen om 10:00 uur, maar kom gerust iets eerder binnen (vanaf 9:30 uur).
- We eindigen na maximaal 3 opstellingen uiterlijk om 16:30 uur.
- Doe lekker zittende kleding aan en neem warme sokken of sloffen mee.
- Koffie, thee en een gezonde snack is aanwezig. Graag zelf je eigen lunch meenemen.
- De locatie is in de wijk Meerzicht in Zoetermeer. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer: vanaf Randstadrailhalte Voorweg Hoog of Voorweg Laag.
- Parkeren kan gratis en vlakbij.

- De gevraagde vergoeding is €80 voor een eigen opstelling en €25 als representant. Dit mag met contant geld betaald worden of via een Tikkie die ik van tevoren stuur. Mocht je hierdoor niet mee kunnen doen, neem dan contact met me op, zodat we samen kunnen kijken wat wel mogelijk is als vergoeding.
- Veel mensen vinden het fijn om diezelfde dag geen andere afspraken meer erna te plannen, maar wat tijd voor zichzelf te nemen.


Op zaterdag 9 september vieren we feest: het Bewust Den Haag Festival bruist dan op de allerleukste buitenlocatie van Den Haag, het paradijselijke Pluk! Een festival als geen ander, waarin je van alles mag ervaren en kunt thuiskomen bij jezelf. Dankzij het enthousiasme van zoveel bij Bewust Den Haag aangesloten ondernemers en organisaties kiezen we voor vrij entree en veel gratis activiteiten, zodat je er ook echt heerlijk in mee kunt gaan - zonder dat we verzanden in een kermis vol prikkels. We maken er een heerlijke dag van vol proeverijtjes, opstellingen, meditaties, healings & readings, kinderactiviteiten, fijne gesprekken, en natuurlijk kraampjes vol zinnige informatie en bijzondere dingen.

Dat alles heerlijk in de buitenlucht, in het prachtige groen, van 11 tot 17 uur. Hou mijn of onderstaande pagina en de socials in de gaten voor het programma - en block die 9e september vast in je agenda!

Uiteraard is Wijslijf ook aanwezig! Kijk op de link hieronder, scroll naar Wijslijf en vindt mijn aanbod .