Volgende opstellingendag: zaterdag 15 april
Vragen stellen of je aanmelden kan via info@wijslijf.nl of bel/app naar 06-83939914 (best bereikbaar tussen 18:00 en 20:00 uur)
Hopelijk zien we elkaar dan!
Kan je deze dag niet of is er geen plaats meer voor een eigen opstelling? 
Elke ca. twee maanden organiseer ik een opstellingendag of vraag een individuele opstelling aan.

Goed om te weten:
- We beginnen om 10:00 uur, maar kom gerust iets eerder binnen (vanaf 9:30 uur).
- We eindigen na maximaal 3 opstellingen uiterlijk om 16:30 uur.
- Doe lekker zittende kleding aan en neem warme sokken of sloffen mee.
- Koffie, thee en een gezonde snack is aanwezig. Graag zelf je eigen lunch meenemen.
- De locatie is Voorweg 112 in Zoetermeer. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer: vanaf Randstadrailhalte Voorweg Hoog of Voorweg Laag is het 5 minuten lopen. Sla op de Voorweg linksaf.  Ga door een groot hek, daarna is het bij de eerste ingang links, in het witte gebouw.
- Parkeren kan bij die haltes of voor de flat van het Hoevenbos (navigeer daar dan heen en loop met je rug naar het Hoevenbos rechtdoor, iets omhoog naar het hek, eerste ingang links, in het witte gebouw). Fietsen kunnen op het terrein zelf geparkeerd worden.

- De gevraagde vergoeding is €60 voor een eigen opstelling en €20 als representant. Dit mag met contant geld betaald worden of via een Tikkie die ik van tevoren stuur.  Mocht je hierdoor niet mee kunnen doen, neem dan contact met me op, zodat we samen kunnen kijken wat wel mogelijk is als vergoeding.
- Veel mensen vinden het fijn om diezelfde dag geen andere afspraken meer erna te plannen, maar wat tijd voor zichzelf te nemen.