Wijslijf is 'on a roll'

Op de eerste zaterdag van de herfstvakantie heb ik weer een hele mooie opstellingendag mogen begeleiden. Helaas waren er vier afmeldingen, maar alsnog was de groep groter dan de vorige keer. Inmiddels ben ik druk bezig om de volgende dagen in te plannen en aan te kondigen. De plekken voor een eigen opstelling tijdens zo'n dag raken snel vol. Inmiddels hebben veel mensen  ook ervaren hoe waardevol de rol van representant kan zijn voor de ander, maar zeker ook voor jezelf. En voor iedereen die liever niet een eigen opstelling in een groep doet of waarvoor de datum niet uitkomt, is er de mogelijkheid voor individuele opstellingen. Ook daar maken steeds meer mensen gebruik van.

En ik? Ik voel me vooral vereerd dat mensen het vertrouwen hebben om hun kwetsbare kant te durven laten zien en de moed hebben om aan te kijken wat nodig is en te helen wat mogelijk is. Ik ben dankbaar dat ik daarbij een beetje kan helpen...